Anti-aging kezelések

Sajnos a mai kor embere sokáig mást sem látott, hallott a médiában, hogy NE öregedj meg! Csak az tökéletes, aki fiatal és hibátlan. Szerencsére ez a szemlélet kezd megváltozni. A reklámokba bekúsztak a foltos bőrű, túlsúlyos modellek, azt hirdetve, ha

a lelked szép, te is szép vagy.

Persze nem árt, ha kicsit besegítesz a belső elégedettségednek azzal, ha reggel tükörbe nézve úgy érzed, hogy rád is igaz a mondás:

aki szép, az reggel is szép.

Az anti-aging kezelések ebben nyújtanak segítséget. Céljuk a bőr fiatalítása, a ráncok mélységének, hosszának csökkentése, a feszesség és rugalmasság helyreállítása.

A kezelések során ennek érdekében olyan különböző méretű hatóanyagokat juttatok a bőr felszíni és mélyebb rétegeibe melyek biztosítják a hidratáció növekedését, gátolják azon enzimek termelését, melyek az öregedési folyamatokért felelősek. Ez utóbbiak, olyan anyagok termelését serkentik, melyek a roncsolt sejt DNS helyreállítását segítik, illetve újra tanítják azon anyagok termelését, melyek a bőr friss, egészséges sejtsorainak születésért felelősek. Vitaminokkal, hialuronsavval, kollagénnel, szükség esetén fitoösztrogénekkel, melyek nem szólnak bele a szervezet saját hormon termelésébe.  Ezentúl még rengeteg egyéb támogató hatóanyaggal teszem rugalmasabbá, feszesebbé, összességében szebbé vendégeim bőrét.

A kezelés nem csak azonnali „hűha” érzést biztosít, de mivel a bevitt anyagok még kb 2 hétig folyamatosan szívódnak fel, így a látványos eredmény tartósnak is bizonyul.
Ezek a kezelések nem csak a már meglévő problémák esetén ajánlottak, de kiválóak az öregedés megelőzésére és lassítására is.

Minden kezelés személyre szabott, és az aktuális állapotodnak megfelelő.

Tartalmaz egy arc tisztítást tejjel, tonikkal, egy peelinget, minimum 3 féle szérumot, többféle hatóanyag keverékét felhasználva, személyre szabott gépi kezelést és egy 30 perces arc, nyak, dekoltázs masszázst.

Anti-aging kezelés (szőlő-hialuronos, kaviáros, mélyhidratáló, Hexapeptid): 21.500.-

AHA-s mélyhámlasztás és pigmentfolt kezelés: 14.700. –

Ráncfeltöltés kollagén szállal / Kollagén paddal: 26.500.-

A Solanie Collagén Lifting Thread szálakkal és a Collagén Filling lapkákkal a kor előrehaladtával jelentkező mélyebb ráncokat, valamint a gyengülő bőrszerkezet, bőrnek is káros helytelen életmód és a külső behatások miatt kialakuló felületi bőrhibákat kezelhetjük kiemelt hatékonysággal.
Ez egy forradalmian új, fájdalommentes kezelés, mellyel látványos eredményt érhetünk el.

A kezelés non-invazív, vagyis nincs tű vagy vágás.
A kollagén szálak, lapok a bőrbe simulva teljesen beszívódnak, így feltöltve a bőrt ott, ahol a legjobban kell. Tökéletesen kombinálható minden peptides vagy más anti-aging termékkel és kezeléssel.

– tű és fájdalom mentes
– nincsenek mellékhatásai
– azonnali, látványos lifting hatást biztosít

Kiválóan alkalmas:

*Dehidratáció következtében kialakult felületi ráncok és mély mimikai ráncok kezelésére
* Kisebb területeken megjelenő extrém bőrszárazság kezelésére
* Nagy terhelésnek kitett bőrfelületek pl. szemkörnyék érzékeny bőrének kezelésére
* Különböző szépészeti beavatkozások (mély hámlasztás) miatt igénybe vett bőrfelszín kezelésére
* Photo-aging során kialakuló bőrelváltozások kezelésére.

Blog

Miért Olyan Hatékonyak a 21. Századi Kozmetikai Hatóanyagok?

De mi is különbözteti meg a professzionális kozmetikai termékeket az átlagos, bárki számára elérhető készítményektől?

Kozmetikai kezelés vagy Lélek simítás

Több Mint Egy Szépítő Érintés A határidőnaplómban sok munka csak „kezelés”-ként szerepel, de mit is jelent ez valójában? A cél mindig világos, de az oda vezető út sokszor ismeretlen. Hiszem, hogy a lélek öröme vagy fájdalma tükröződik kifelé is, és szerencsés vagyok,...

Őszi bőrápolás Soroksáron: Hogyan készítsd fel bőrödet a hidegebb hónapokra?

Keress bizalommal Soroksáron található kozmetikámban, hogy bőröd fiatalos és egészséges maradjon az év minden szakában! Bige Andrea

AHA-savak és, amit róluk tudni érdemes

Az AHA savak kozmetikai nevükön a gyümölcs savak. Mit lehet róluk tudni?

KISMAMA KOZMETIKA

Kozmetikus Bige Andrea – Kismamáknak

Az öregedési harc egyik innovációs hatóanyagai a PEPTIDEK

A bőr öregedése összetett folyamat. Rugalmasságának, simaságának, tömörségének csökkenéséhez több tényező is hozzájárul. Ilyenek a fehérje lebontó folyamatok, a szabadgyökök kialakulása és annak következtében létrejövő gyulladások és sejt pusztulás. A sejtek közti...

Hidratáljunk!

Ha mozi kedvelő vagy, akkor most a filmekben látott idilli jelenet juthat eszedbe, melyben a főhősök egy itallal a kezükben koccintanak és jóízűen kortyolnak egyet sörükből vagy koktélos poharukból. Kozmetikusként én mást javaslok! Már csak azért is, mert bizonyos...

Hurrá! Nyaralunk!

A napozás a fürdés sokkal jobban igénybe veszi a bőrünket, mint gondolnánk. Biztos tapasztaltátok már, hogy a nyári időszakban sokszor nem elég a megszokott testápoló vagy hidratáló krém. Bizony húzódik, viszket esetleg hámlik a bőrötök.

Otthoni bőrápolás 5. rész – Befejezés!

Otthoni bőrápolás 5. rész
Szérumok
Otthon is?

Otthoni bőrápolás 4.rész

A szakembered mindig az aktuális állapotodat és a kozmetikai kezeléseidet figyelembe véve fog neked otthoni ápolásra termékeket biztosítani.