Elektrokozmetika

Az elektromosság hozzátartozik az emberi szervezet természetes működéséhez. Pl. a szív elektromos jeleit az EKG, az agyét az EEG készülékekkel lehet kimutatni. Ugyanezek az elektromos impulzusok az egész szervezetre jellemzőek a sejten belül és a sejtek közötti térben is. Az sejtekben az elektromos áram hatására hő termelődik, gyorsulnak a méregtelenítő és regenerációs folyamatok.

Már az 1900-as évektől kezdve alkalmazunk elektromos készülékeket a kozmetikában, melyek folyamatos fejlődésével egyre könnyebben és hatékonyabban végezhetjük vendégeink szépítését a kezdeti kellemetlen mellékhatások nélkül.

Kozmetikámban többek között megtalálható mikromasszázs-, elektroporáció-, ultrahang-, mezoterápia-, rádiofrekvencia-, led terápia, vio.

Tű nélküli Mezoterápia (Letisztítás, peeling, szérum, mezoterápia): 21.000.-

Ultrahang, iontoforézis, rádiófrekvencia (Letisztítás, peeling, ultrahang hatóanyagos krémmel): 14.700.-

Ráncfeltöltés kollagén szállal / Kollagén paddal: 26.500.-

Terápiás eszközeim

Led fény terápia:

Használat során az alkalmazott fény a bőrre ártalmatlan. Nem okoz látható sérülést vagy fájdalmat.

Piros fény: A szuper erős vörös fény 620 nanométer hullámhosszú. Eléri a bőr mélyebb rétegét, ezáltal fokozza a vérkeringést és a kollagén regenerációját, rugalmasabbá és simábbá teszi a bőrt. Regeneráló hatású, alkalmas a petyhüdt, ráncos bőr kezelésére.
Zöld fény: gátolja a melanin termelést, halványító hatású.
Kék fény: 465 nanométer hullámhosszú. Elpusztítja a baktériumokat, javítja a vérkeringést, hatékony gyulladáscsökkentő.
Sárga fény: 590 nanométer hullámhosszú. Serkenti az ideg és nyirok rendszert. Stimulálja az immunrendszert. Az érzékeny bőrre nyugtató hatással bír.
Folyamatos rózsaszín fény: 700 nanométer hullámhosszú. Sötétebb bőrtípus esetén is használható pigmentfoltok halványítására.
Villogó rózsaszín fény: Serkenti a vérkeringést és elősegíti a hatóanyagok maradéktalan felszívódását.

Elektroporáció:

A kezelésnek köszönhetően megnő a szövetek áteresztő képessége, a hidrofil (víz kedvelő) molekulák a sejtek belsejébe jutnak. Így a bőr mélyebb rétegeibe juttathatók a vízmegkötő és vízmegtartó hatóanyagok. Pl.: kollagén, hialuronsav és más hatóanyagok. Kiválóan alkalmas a vízhiányos bőrök kezelésére.

Rádiófrevencia:
A rádiófrekvenciás kezelés során í hő hatására nő a szövetek rugalmassága, az írha réteg ( a bőr mélyebb rétege ) tömörsége fokozódik. A kezelőfej hőt közvetít, melytől a bőr kellemesen felmelegszik. A kezelés stimulálja a kollagén termelést, eltölti a ráncokat, simítja a hegeket. A rádiófrekvenciás energia hatására nő a bőr rugalmassága, az arckontúr feszesebbé válik. A kezelés maximálisan biztonságos, semmilyen kárt nem okoz a bőrben vagy a bőr felszínén.

Ultrahang:
Az arcon mikromasszázs hatást hoz létre, javítja a helyi vér- és nyirok keringést. Növeli a sejtek áteresztőképességét, a szöveti anyagcserét. Regenerálja, puhítja a bőrt, stimulálja az idegrendszert és a sejtfunkciókat, így a kezelt felület rugalmassá és ragyogóvá válik.

Rezgő masszázs:
Segítségével egy fárasztó nap után megnyugtathatjuk az idegrendszert. Hatására fokozódik a vérkeringég és az anyagcsere, ezáltal a bőr feszesebbé, élettelibbé válik. Hagyományos arctisztítás során csak a bőrfelszínről tudjuk eltávolítani a szennyeződéseket. Rezgő masszázs alkalmazásával tisztító anyagok használatakor, a percenkénti 8500 rezgés segítségével minden pórusból maradéktalanul eltávolítható minden szennyeződés, lerakódás.

Galván mikroáramos kezelés:
Természetes és biztonságos módja a bőr állapotának optimalizására. Az aktív hatóanyagokat a mikro áram segítségével juttatja be a szövetekbe. A pozitív ion kivezeti a fém és egyéb ártalmas ionokat a testből. A negatív ion a kezeléshez használ kozmetikai készítmények tápanyagait juttatja be a bőr mélyebb rétegeibe.

Tű nélküli Mezoterápia (Letisztítás, peeling, szérum, mezoterápia): 21.000.-

Ultrahang, iontoforézis, rádiófrekvencia (Letisztítás, peeling, ultrahang hatóanyagos krémmel): 14.700.-

Ráncfeltöltés kollagén szállal / Kollagén paddal: 26.500.-

Blog

Miért Olyan Hatékonyak a 21. Századi Kozmetikai Hatóanyagok?

De mi is különbözteti meg a professzionális kozmetikai termékeket az átlagos, bárki számára elérhető készítményektől?

Kozmetikai kezelés vagy Lélek simítás

Több Mint Egy Szépítő Érintés A határidőnaplómban sok munka csak „kezelés”-ként szerepel, de mit is jelent ez valójában? A cél mindig világos, de az oda vezető út sokszor ismeretlen. Hiszem, hogy a lélek öröme vagy fájdalma tükröződik kifelé is, és szerencsés vagyok,...

Őszi bőrápolás Soroksáron: Hogyan készítsd fel bőrödet a hidegebb hónapokra?

Keress bizalommal Soroksáron található kozmetikámban, hogy bőröd fiatalos és egészséges maradjon az év minden szakában! Bige Andrea

AHA-savak és, amit róluk tudni érdemes

Az AHA savak kozmetikai nevükön a gyümölcs savak. Mit lehet róluk tudni?

KISMAMA KOZMETIKA

Kozmetikus Bige Andrea – Kismamáknak

Az öregedési harc egyik innovációs hatóanyagai a PEPTIDEK

A bőr öregedése összetett folyamat. Rugalmasságának, simaságának, tömörségének csökkenéséhez több tényező is hozzájárul. Ilyenek a fehérje lebontó folyamatok, a szabadgyökök kialakulása és annak következtében létrejövő gyulladások és sejt pusztulás. A sejtek közti...

Hidratáljunk!

Ha mozi kedvelő vagy, akkor most a filmekben látott idilli jelenet juthat eszedbe, melyben a főhősök egy itallal a kezükben koccintanak és jóízűen kortyolnak egyet sörükből vagy koktélos poharukból. Kozmetikusként én mást javaslok! Már csak azért is, mert bizonyos...

Hurrá! Nyaralunk!

A napozás a fürdés sokkal jobban igénybe veszi a bőrünket, mint gondolnánk. Biztos tapasztaltátok már, hogy a nyári időszakban sokszor nem elég a megszokott testápoló vagy hidratáló krém. Bizony húzódik, viszket esetleg hámlik a bőrötök.

Otthoni bőrápolás 5. rész – Befejezés!

Otthoni bőrápolás 5. rész
Szérumok
Otthon is?

Otthoni bőrápolás 4.rész

A szakembered mindig az aktuális állapotodat és a kozmetikai kezeléseidet figyelembe véve fog neked otthoni ápolásra termékeket biztosítani.