Több Mint Egy Szépítő Érintés

A határidőnaplómban sok munka csak „kezelés”-ként szerepel, de mit is jelent ez valójában?

A cél mindig világos, de az oda vezető út sokszor ismeretlen. Hiszem, hogy a lélek öröme vagy fájdalma tükröződik kifelé is, és szerencsés vagyok, mert többnyire látom, vagy inkább érzem a vendégeim igényeit.

Az instrukciók „egyszerűek”:

„simíts ki, varázsolj, csinálj valamit, hogy szebbnek lássam magam”

vagy

„csak jobban érezzem magam a bőrömben.”

A mindennapi problémák, változások, családi veszteségek és a felhalmozódott frusztrációk már sokszor kezelhetetlennek tűnnek. Az emberek próbálnak levezetni – sporttal, sétával, beszélgetéssel – vagy rosszabb esetben a legközelebbi szeretteiken.

Sok lehet a félreértés, a feszültség, az elhidegült kapcsolat ebben a rohanó világban. A felnőttek idegesek, a gyerekek feszültek. Sokszor azt sem tudjuk, mi bajunk, csak érezzük, hogy valami nagyon rossz.

És ilyenkor jövök én. Amikor belépsz, látom a lelked a szemedben, a hangulatod a mozdulataidban. Lefekszel az ágyra, én pedig elkezdem a munkám. Az első érintéskor simítom a bőröd, a lelked, és látom, ahogy kisimulsz. Békére lelsz, megérkezel.

Bige Andrea - kozmetikus. Bige Bellissima kozmetika
Bige Andrea – kozmetikus. Bige Bellissima kozmetika

Pont úgy, mint a vigyázban fekvő tinédzser, aki még nem érti, mi folyik körülötte, csak érzi a feszültséget. És pont úgy, ahogy te is, én sem a büntetésre vagy a fegyelmezésre vágyom, hanem a megértésre, az őszinte beszélgetésre. Megérteni, meghallgatni, és ha szükséges, magyarázni. Ugyanúgy kezelem a vendégeim problémáit, ahogy te is kezelheted a tiédet otthon: egy kis türelemmel, figyelemmel és megértéssel.

Amíg nálam vagy, azt kapod, amire szükséged van: szavak nélküli ölelést, pozitív energiát, megértést és odafigyelést. Ahogy végzünk, kicsit megváltozik a világod. Gyakran mondjátok:

„Ez volt a nap fénypontja, egész kicserélődtem, még maradnék egy kicsit.”

És ez rendben van. Amíg van, adok belőle szívesen.

Vegyétek és vigyétek – hiszen ez a legnagyobb örömöm.

Minden testben és lélekben szépülni vágyót szeretettel várok,

Andi

Kép: canva

Ha tetszett, kérlek oszd meg!