„Az ősz az az évszak, amikor a világ kicsit megnyugszik, és számba veszi, eleddig mit ért el. Változást hoz, de megnyugtatóan lassú átmenettel, nem kapkodó pánikban.” – Sarah Ivens

Az évszakváltás bőrünket is újfajta gondoskodásra készteti.

Észrevetted már, hogy a bőröd másképp viselkedik a hidegebb hónapokban?

Nem véletlen, hiszen a különböző bőrtípusok eltérő módon reagálnak az időjárás változásaira. A napfény, a szél, a hűvös idő hatással vannak bőrünk állapotára. Soroksáron található kozmetikámban mindent megtalálsz, hogy bőröd felkészüljön az őszi-téli időszakra.

Ahogy a napfény csökken, bőrünk kiszáradhat, rugalmassága és feszessége romolhat. Az őszi szezon tökéletes arra, hogy bőrápolási rutint váltsunk: AHA-savas hámlasztásokkal, mikrodermabrázióval (bőrcsiszolás) és mezoterápiával frissítsük fel bőrünket, és erősítsük meg a hideg hónapokra.

Kozmetikámban ezek a kezelések elérhetők, sőt, otthoni bőrápolási tanácsokat is adok, hogy bőröd mindig a legjobb formáját hozza.

A soroksári kozmetikában különleges PEPTIDES anti-aging készítményekkel is dolgozom, amelyek segítenek a bőr regenerálódásában és a mélyebb rétegek hidratálásában.

Ne hagyd, hogy a hűvös idő megviselje a bőrödet!

Nálam mindenki megtalálja a neki megfelelő kezelést, legyen szó problémás bőr ápolásáról, anti-aging terápiáról vagy intenzív hidratálásról.

Keress bizalommal Soroksáron található kozmetikámban, hogy bőröd fiatalos és egészséges maradjon az év minden szakában!

Minden szépülni vágyót szeretettel várok,

Andi

Kép: canva, solanie facebook oldala

Ha tetszett, kérlek oszd meg!