Avagy férfiak és a szőrtelenítés.

Az első részben már említett kérdés: Gáz, ha pasi vagyok és én sem akarok szőröket?

Nem, nem gáz. Sőt!

A higiénia és jólápoltság nem csak a nők privilégiuma. Nem csak nekik jár. Egy jólápolt férfitől nem csak a ruházat, a karbantartott test, de bizony a szőrtelenség is elvárt bizonyos helyeken.  A helyzet az kedves férfi olvasóm, hogy a mai nő, ha medvét akar látni azt állaltkertben szeretné nem a hálószobában. Vagyis elvárjuk, hogy legalább a hátad ne legyen szőrös. És, ha már rengeteg időt és energiát fektetsz abba, hogy kigyúrt legyen a hasad meg a mellkasod akkor azt is tudod, a kigyúrt részek látványosabbak szőr nélkül. És csak, hogy tudd, a bátrabb vagy cselesebb urak a fazon gyantától sem riadnak vissza, mert bizony a királyi jogar is nagyobbnak látszik egy kis optikai tuning után.

Az izzadásra vonatkozó igazságok ( Ld. AZOK A FRÁNYA SZŐRÖK! 1.rész ) pedig a férfi emberre is épp úgy jellemzők, mint a hölgyekre.

 A fentieken kívül van még egy testrész, aminek az igazítása szerencsére már egyre elterjedtebb a férfiak körében is. Mégpedig a szemöldök. A szemöldök igazítása nem azt jelenti, hogy szedjük ki „csajosra”, ahogy tőletek hallani szoktam. Ez pusztán annyit jelent, hogy a kozmetikus kicsit megformázza a szemöldököt. Kiszedi vagy, ha épp azt szeretnéd, kicsit kiritkítja a középen összenőtt részt vagy a fölül, alul nagyon elkószált szálakat tűnteti el annak érdekében, hogy ne úgy nézz ki mint aki állandóan haragszik az egész világra. Abban az esetben, ha már téged is kikezdett az idő vas foga és a szemöldököd kezd régi színész óriásunk Körmendi Jánoséra hasonlítani, akkor azt kisollóval zabolázza elfogadhatóbb formára.

Szóval NO para, nektek is van helyetek a kozmetikában! 

Légy bátor, keress meg!

Remélem hasznosnak éreztétek az olvasottakat, ha igen, akkor térjetek vissza az oldalra máskor is.

A következő részben a benőtt szőrök és az ezek miatt keletkezett pattanások lesz a téma.

Osszátok meg, ha hasznosnak találtátok.

Üdv,

Andi

Ha tetszett, kérlek oszd meg!